FruitLogistica 2020

Fruit Logistica 2020, wij zijn er weer bij!

Ook dit jaar is er op de Fruit Logistica in Berlijn weer een start-up-dag. We zijn opnieuw geselecteerd om hieraan deel te nemen, dit jaar met het product GearSense.

GearSense, de digitale teelt-assistent, biedt hulp in de kas met groeimonitoring en digitale telvakken voor zowel groenten als snijbloemen. Met slimme camera’s en sensoren is het mogelijk om bijvoorbeeld groei van het gewast te meten, kwaliteit en vruchtontwikkeling. De nieuwe inzichten helpen om de teelt en kwaliteit verder te optimaliseren.

Duurzaamheid zal een terugkerend thema zijn tijdens de Fruit Logistica 2020 en het streven naar een vermindering van voedselverspilling zal een belangrijk aspect zijn op de Start-up Day. Wij kijken er naar uit om op vrijdag 7 februari onze oplossingen te presenteren in hal 9, stand D-11/12.

Daarnaast zal Simone op woensdag 5 februari het podium betreden van het Fresh Produce Forum bij de start van de Fruit Logistica 2020. Zij zal samen met Mike Poodt van Rijk Zwaan stil staan bij digitalisatie in de productie.

Komen we elkaar tegen in Berlijn?