Fruit Logistica is voorbij gevlogen, nu op naar HortiContact 2020!

Het Duitse Berlijn stond 5, 6 en 7 februari in het teken van de Fruit Logistica en, als makers van dé collega’s van de toekomst voor de tuinbouw, konden we hier als Gearbox niet ontbreken. Bij de aftrap van de beurs op woensdag 5 februari, stond Simone op het podium van het Fresh Produce Forum.

Er werd stil gestaan bij digitalisatie in de productie en datagedreven processen. De mogelijkheden met GearSense zijn getoond en de verschillende varianten van de GearVision zijn besproken, zoals de geleverde GearVision Inspector aan Looye Kwekers, maar ook de nieuwe Fust Inspector deed het goed onder het aanwezige publiek. Ook bij de Fust Inspector is de vision leidend om zo ondersteunend te zijn aan de steeds strengere hygiëne-eisen in de glastuinbouw. De GearVision Fust Inspector kijkt of kratten schoon zijn en geen organisch materiaal meer bevatten.

HortiHeroes Fieldtrip & Start-up Day

Op vrijdag 7 februari was het de beurt aan Johan en Ab, zij vertegenwoordigden Gearbox op de Start-Up Day. We hadden hier een eigen stand en daarnaast was er gelegenheid om de bedrijfspitch te geven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit trok veel internationale geïnteresseerden en mooie aanvragen. De Start-Up Day combineerden Johan en Ab met de HortiHeroes fieldtrip. Een gave ervaring. Met een enthousiaste groep van 25 ondernemers, high potentials en managers werden innovatieve initiatieven bezocht in de stad Berlijn en was er ook voldoende tijd om op donderdag zelf een rondje over de beurs te maken. De trip stond in het teken van verbinden, leren, inspireren en kijken naar de toekomst om zodoende innovatie binnen de food & flower industrie aan te jagen. Iets wat wij als Gearbox graag ondersteunen!

HortiContact Gorichem | Stand J141

Nu een week later, staat de bus alweer gepakt voor de volgende beurs; de HortiContact. Deze vindt plaats van 18 t/m 20 februari in de Evenementenhal in Gorinchem. We staan hier op een met LetsGrow.com gedeelde stand, J141. We werken met LetsGrow.com samen op het gebied van data-ontsluiting voor GearSense, hierover is meer te lezen op de website van LetsGrow.com.

Mocht je enthousiast geraakt zijn over onze oplossingen en/of nog vragen hebben, zoek ons op en we vertellen je graag meer!

Help ons bouwen aan Gearbox!

Oja… en om al die mooie innovatieve oplossingen te kunnen blijven ontwikkelen, bouwen en installeren, hebben we ook nog een aantal mooie vacatures open staan.

Dus schroom niet en spreek ons ook hierover gerust aan op de HortiContact. Tot daar!