FRUIT LOGISTICA Start-up Day

FRUIT LOGISTICA Start-up Day… wij zijn erbij!

Onder de slogan “Disrupt Argiculture’ vindt op vrijdag 8 februari 2019 de eerste FRUIT LOGISTICA Start-up Day plaats. Een speciaal format voor de top 20 startups die vernieuwende producten, projecten en ideeën ontwikkelen. Super gaaf om te melden dat ook wij tussen deze top 20 zitten! Zien wij jou vrijdag 8 februari in Berlijn?

Ontmoet ons in hal 9

Op vrijdag 8 februari 2019 groeit hal 9 namelijk uit tot een netwerkknooppunt voor innovatieve en gevestigde bedrijven in de hele AGF-sector. De perfecte locatie voor bedrijven die graag in contact willen komen met zeer innovatieve startups die van over de hele wereld naar Berlijn zijn afgereisd.

Een ander hoogtepunt tijdens deze dag is de Start-up Stage. Hier presenteren de top 20 bedrijven hun bedrijfsmodellen en praten zij over nieuwe technologieën en de toekomstvisie voor de sector.

Wie wordt jouw nieuwe collega?

Gearbox Innovations creëert jouw nieuwe collega: een volledig aangedreven robot. Op zoek naar een collega om de kwaliteit van groenten te inspecteren? Wil je meer inzichten of wil je gewoon 100% kwaliteitscontrole op je beoordelingslijn? GearVision solliciteert graag! Jouw toekomstige collega is een AI-aangedreven sorteerrobot, gespecialiseerd in tomaten, komkommers, paprika’s en andere groenten. Met GearVision werk je nog slimmer, efficiënter en consistenter. Jouw kwaliteit maakt het verschil!

Maak nu al kennis met Gearbox Innovations

Enthousiast over nieuwe ideeën en innovatieve oplossingen binnen de branche? Dan is FRUIT LOGISTICA Start-up Day een evenement dat je niet mag missen. Wij maken graag kennis met je in hal 9. Liever gelijk contact met ons opnemen? Dat kan! Neem contact op door te bellen naar Simone via 0174 – 295 714 of stuur ons een e-mail.

FRUIT LOGISTICA Start-up Day