Summer of Innovations Expo

Gearbox doet mee met de Summer of Innovation Expo in in World Horti Center

Van drones tot hyper spectraalcamera’s, van biotouw tot footprint berekeningen, de laatste innovaties voor telers zijn deze zomer te zien in World Horti Center. Tijdens de Summer of Innovation Expo zijn zakelijke bezoekers welkom om hypermoderne ontwikkelingen in de tuinbouw met eigen ogen te bekijken.

De toekomst van de tuinbouw

Tijdens de rondgang bekijk je innovaties die normaal gesproken niet in het moderne kennis- en expertisecentrum van de tuinbouw te zien zijn, zoals drones om motten uit te schakelen, speciaal groeifoam voor stekjes en de nieuwste sensoren en camera’s die de teeltspecialist helpen om de plant beter te zien. De Summer of Innovation Expo is een unieke kans om de toekomst van de tuinbouw met eigen ogen te ervaren.

Permanente tentoonstelling ook geopend

In World Horti Center tonen ruim honderd bedrijven permanent hun innovaties. Deze bedrijven presenteren zich jaarrond op twee beursvloeren aan bezoekers. Normaal zijn deze stands alleen onder begeleiding te bezoeken. Tijdens de Summer of Innovation Expo zijn deze vloeren onderdeel van de route, waar je onder andere een VR-wereld in kunt duiken, de laatste data-software voor de kas ontdekt en talloze producten kunt bekijken. Je kunt ook een rondje om de All Climate Greenhouse – de meest futuristische kas ter wereld – lopen en een blik werpen in de hightech waterruimte van World Horti Center.

Zien we je daar?

Telers, telersverenigingen en andere vakbezoekers zijn van harte welkom om de Expo te bezoeken. Meld je tussen 22 juli en 30 augustus bij de receptie van World Horti Center en schrijf jezelf in. De bezoekuren zijn op werkdagen van 09:00 tot en met 16:00 uur en het lopen van de tour duurt ongeveer anderhalf uur. Bij de receptie ontvang je de benodigde informatie om zelfstandig de Summer of Innovation Expo te kunnen bezoeken. Tot snel!