Gearbox in de Sprout Challenger 50 van 2020!

Wat bijzonder om samen met nog 49 andere stoere ondernemers onderdeel te mogen zijn van de Sprout Challenger50 van 2020! Lees meer via Sprout:

Met gepaste trots presenteert Sprout de Challenger50, corona-editie: dit zijn de vijftig meest uitdagende bedrijven van Nederland. Deze ondernemers nemen geen genoegen met de status quo en laten de gevestigde orde zien hoe je dingen beter, sneller en sterker aanpakt – ook tijdens een pandemie.

Alles is best prima geregeld zo. Oké: geen normaal mens die met die gedachte rondloopt, zeker niet in dit pandemische 2020.

Maar wie pakt de handschoen op en zet zich met ziel en zaligheid in om zaken die frustreren, beter kunnen, sneller of goedkoper, écht te lijf te gaan? In het bedrijfsleven zijn dat de challengers. Ondernemers die de gevestigde orde uitdagen met een vernieuwend model, betere techniek of een socialere en groenere business. Sprout geeft jaarlijks 50 van die eigenwijze koplopers een podium met zijn Challenger50. Ook in coronajaar 2020. Want corona is een uitdaging die de challengers er ook nog wel bij kunnen hebben. Of een Black Swan die ze juist vleugels geeft.

https://mtsprout.nl/startups-scaleups/dit-zijn-de-50-meest-uitdagende-ondernemers-van-2020

https://mtsprout.nl/ranglijst/challenger50-van-2020/gearbox-innovations