Gearbox Inspiration Day 2022

Gearbox Inspiration Day 2022!

We blikken vol enthousiasme terug op vrijdag 4 november. Het was namelijk onze jaarlijkse “Gearbox Inspiration Day”, een dag waarin het hele team Gearboxers aan de slag gaat met verder verfijnen van de Gearbox Way of Working. Dit jaar was het thema persoonlijk leiderschap, oftewel, wat draag jij bij aan je team, hoe perfectioneren we ‘operational excellence’ en wat heb je als Gearboxer nodig om optimaal te kunnen presteren?

De dag begon met het zichtbaar maken van de onderlinge verschillen en ieders supertalenten met een workshop van Kieboom. Vervolgens heeft Volta Energy NL ons laten genieten van hun uitdagingen en successen, als opwarmer voor Marc Lammers die ons heeft geïnspireerd en gestimuleerd zoveel mogelijk te focussen op je eigen supertalenten en hoe je deze als team zoveel mogelijk kan benutten. De middag werd afgesloten met het visualiseren van ieder zijn talenten in de tekeningen van de Visuele Verbinders met aansluitend een heerlijk diner bij BLACK SMOKE ROTTERDAM in de Van Nelle Fabriek. Een volle dag dus, met veel inzichten en heel veel nieuwe ideeen om ook komend jaar weer nog slimmer te werken.

Bedankt aan iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan deze top dag enne…voor iedereen die volgend jaar ook bij de Gearbox Inspiration Day wil zijn, neem eens een kijkje bij onze vacatures!