Onze klanten zijn net als wij…

Dol op nieuwe ontwikkelingen en vol passie voor hun product en de kwaliteit.

Innovaties voor Een kweker met een goed idee of met een probleem Veredelaar met de wens om nog beter te monitoren en analyseren Akkerbouwer met ambitie tot monitoring op grote schaal Voedselproducenten met duurzame uitdagingen Kwaliteitsmanagers van distributiecentra Teler met slimme meerlaagse teelt en behoefte tot robotisering

Maar onze klanten zijn vooral: toekomstkijkers!
Bedrijven die verder kijken dan vandaag de dag en meegaan met ontwikkelingen in visiontechnieken, robotisering en kunstmatige intelligentie.

Mensen die ook zien dat software onze hersens over kan nemen. En vooral ondernemers die een extra keurmeester in huis willen halen door onze geautomatiseerde, zelflerende GearVision.

Samen met onze klanten ontwerpen en realiseren we high tech producten die een slimme bijdrage leveren aan het dagelijkse werk. Hoe het proces efficiënter kan door gebruik van slimme techniek. We maken big data inzichtelijk en zorgen voor leesbare rapportages. Begrijpelijke uitkomsten die vertellen waar verbeteringen liggen. En waarmee proces en product geoptimaliseerd kunnen worden.

Wij voelen ons thuis in een kwekerij en monitoren en analyseren het product van zaadje tot schuurdeur.

Innovaties maken we op alle fronten, praktisch en doeltreffend.

TOP SECRET

Onze projecten zijn bijna altijd onder geheimhouding. Want jij wilt toch ook niet dat je concurrent morgen hetzelfde bedenkt? Natuurlijk vertellen we wel meer over onze aanpak en de mogelijkheden tijdens een gesprek.