Praktische Full-Stack Developer gezocht!

Een bevlogen developer die met software de klant aan onze innovaties verbindt

Wat ga jij doen?

We bedenken, ontwerpen en maken slimme producten die het dagelijkse werk in de tuinbouw vereenvoudigen, verbeteren of versnellen. Een digitale keurmeester, realtime monitoring in de kas, robotica met Vision oplossingen, zelflerende software; wij hoeven jou niet te vertellen dat wij een developer goed kunnen gebruiken. Wij zoeken een full-stack developer voor beide kanten van ons software landschap. Wil jij werken aan onze producten met geavanceerde software en de nieuwste technieken? Lees dan verder of ons profiel bij jou past.

Wat ga je doen

Om onze machines te laten werken, ontwikkel jij de beste software van voor- tot achterkant. Soms werk je aan de vernieuwing van onze systemen, maar het is ook vaak genoeg zo dat je de software van een gloednieuwe machine programmeert. Samen met het R&D team en met name de UX-er bepaal jij wat onze machines aan software nodig hebben en programeer jij dit. Het team groeit en hierdoor ga jij ook binnen korte tijd junior ontwikkelaars begeleiden. Ook bepaal jij met het management hoe ons IT-landschap er uit komt te zien en wat daar voor nodig is. Met jouw expertise van C#, Azure en IoT draaien onze producten optimaal: we hebben grote hoeveelheden data vanwege de duizenden(!) opnames per dag, met een uitdaging voor performance, opslag, database en connectivity. Je werkt aan onze Azure functions om grote hoeveelheden data te verwerken en daarnaast aan een Angular front-end wat de data overzichtelijk presenteert aan de klant, zodat hij in een oogopslag ziet wat er speelt. Heb je ervaring met Machine Vision en/of Artificial Intelligence dan worden wij helemaal enthousiast.

Wie zijn wij

Je komt te werken in een team die techniek begrijpt en jou graag uitdaagt om een optimaal product te leveren. Wij lachen graag en zijn een hecht team die graag samen aan één goed resultaat werken. Wij doen zo veel mogelijk in de cloud en proberen continue te innoveren. Wij hebben een vol klantenpakket met op maat gemaakte oplossingen en wij zoeken een developer die met ons mee wil groeien. Jouw visie is voor ons belangrijk en we leren graag van elkaar. Het applicatielandschap groeit net zo hard als onze klanten en daar hebben wij jou bij nodig om dit goed neer te zetten. Doordat wij hét R&D bedrijf van het Westland zijn, blijf jij op de hoogte van nieuwe trends om constant verbeteringen te bedenken.

In het kort

  • C# /.NET, Azure/DevOps/IoT expert
  • 5+ jaar werkervaring op gebied van software development
  • De architect rol past jou
  • Jij wordt enthousiast van Vision, dynamica en robotica
  • Aantoonbare Azure ervaring hebt
  • Je kan jouw oplossingen en condities goed verwoorden in een team van R&D
  • Begeleiden van junior developers
  • Je bent het gewend om in R&D/ productontwikkeling te werken of dit staat jou erg aan
  • Gezellige aanpakker met een opgestroopte mouwen mentaliteit
  • Je kan gestructureerd werken en tegelijkertijd ook pragmatisch denken

Vragen en aanvullende informatie

Ben jij dit? Mail dan jouw CV met motivatie naar

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Bekijk ook onze andere vacatures!