Seed Meets Technology 2021

Na twee jaar niet actief te zijn geweest op beurzen door Corona, mochten we afgelopen week weer los! Van 28 tot 30 september stonden wij op de Seeds meets technology. De beurs die zich richt op nieuwe innovaties voor veredelaars en zaadhandelaren.

Wij hebben voor deze beurs gekozen omdat de slimme camera’s in onze GearVision perfect kunnen worden ingezet door veredelaars om geoogst product van nieuwe rassen uniform en uitgebreid te beoordelen. Wij kunnen inmiddels zelfs brix-waarden meten zonder de vrucht open te snijden, een nieuwe ontwikkeling waar steeds meer vraag naar is.

Hiernaast volgen wij het gewas in de kas met onze GearSense oplossing, de digitale teelt-assistent. Deze biedt hulp in de kas met groeimonitoring en digitale telvakken voor zowel groenten als snijbloemen. Met slimme camera’s en sensoren is het mogelijk om bijvoorbeeld groei van het gewas, de kwaliteit en vruchtontwikkeling te meten. Deze inzichten helpen om de teelt en het selectieproces verder te optimaliseren. 

Naast het presenteren van onze producten vonden wij het ook erg leuk om na lange tijd onze klanten en netwerk weer live te kunnen spreken in een ongedwongen sfeer. We hebben het zelfs geschopt tot de eindfilm.  Wij bedanken het team van Seed Meets Technology voor de goede organisatie.