Wij zoeken een Blije Klanten Manager (vervuld)

Een accountmanager met groene vingers en passie voor slimme producten

Wat ga jij doen?

Bij Gearbox Innovations is elke dag anders. Wij blijven onszelf verbeteren om een zo optimaal product te leveren. Jij onderbouwt de innovaties met businesscases en sales pitches en doet dit zo dat ondernemers onze ideeën ook gelijk voor zich zien. Je staat aan het begin van het traject met klanten, die vooral bestaan uit telers, veredelaars en toeleveranciers voor de tuinbouw.

Samen met het team zorg je voor meer naamsbekendheid en met jouw energieke sales strategie nodigen potentiële klanten ons uit om dit ook te tonen. Is de klant enthousiast geworden? Dan stel jij de offertes op en regel je de start van het project. Om ondernemers kennis met ons te laten maken, vertegenwoordig jij Gearbox Innovations op beurzen en zet jij onze producten in de spotlights. Uiteraard houd je ook regelmatig contact met onze huidige klanten. Jij bent de schakel tussen markt en product. Samen houden we onze klanten blij.

Wat zoeken wij?

Wij zoeken een ondernemende accountmanager met talent voor organiseren, die het geweldig vindt om klanten te helpen en het beste uit hun bedrijf te halen. Je schrikt niet van nieuwe technieken of van veel techneuten in één ruimte. Je pakt alle nieuwe kansen graag aan met een goede dosis Westlandse mentaliteit en bent enthousiast over het ontdekken van nieuwe mogelijkheden voor onze organisatie.

Je hebt ervaring als accountmanager en je wordt blij van groente, bloemen en planten (en de tuinbouwbranche). Je hebt HBO denkniveau en een goede beheersing van de Engelse taal. Met jouw commerciële en communicatieve kwaliteiten overtuig je ons zonder moeite dat jij gedreven en ambitieus bent om de groei van Gearbox Innovations door te zetten.

Wat bieden wij?

  • 24 – 40 uur per week (in overleg te bepalen)
  • Marktconform salaris
  • Gezellige collega’s in een hecht team
  • Lekkere lunch en vrijdagmiddagborrel
  • Innovatieve klanten
  • Kennisdeling en samenwerking
  • We houden van vernieuwing, een frisse blik en een open kijk op de wereld

Vragen en aanvullende informatie

Ben je geïnteresseerd in de functie als Blije Klanten Manager? Mail dan jouw CV met motivatie naar . Of neem contact op met Simone Keijzer: 0174 – 295 714.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.