Gearbox Vacature: Wij zoeken een werkvoorbereider R&D!

 

Gearbox zoekt een werkvoorbereider die helpt onze productieprocessen te optimaliseren en verder in te richten. Een zelfstandige aanpakker die gestructureerd kan werken en slim inkopen als uitdaging ziet. Hou je net als de Gearboxers van innovatie en de tuinbouw en wil je aan de slag bij een high tech bedrijf in het Westland? Wacht dan niet langer en solliciteer!

Gearbox levert de medewerkers van de toekomst aan kwekers, veredelaars en handelaren. Zo stellen wij graag onze Digitale Keurmeester, Teeltadviseur en Oogstassistenten aan ze voor, die door slimme camera’s en software met machine learning ondersteunen bij hun dagelijkse werkzaamheden met automatisering, robotisering en digitalisering. Maar voordat deze digitale collega’s bij ze voor de deur staan, komt er nog veel bij kijken. Gearbox is een jong bedrijf wat hard groeit en we zoeken een enthousiaste werkvoorbereider die hier energie van krijgt. Wil jij bijdragen aan innovatie in de tuinbouw en wil je aan de slag bij hét high tech bedrijf van het Westland? Wacht dan niet langer en solliciteer!

Wat doe je als werkvoorbereider bij Gearbox?

Als jij een rondje door ons kantoor loopt, zie je altijd wel wat om op te pakken. Je bent namelijk een spil binnen ons bedrijf, doordat je verantwoordelijk bent voor de inkoop en werkvoorbereiding van al onze producten. Je koopt productonderdelen en bewerkingen van onze producten in met een mooie balans tussen prijs en kwaliteit. Je schrikt er niet van als je commercieel gezien de beste inkoopprijs moet vragen, zodat wij onze producten kunnen realiseren voor een goede prijs. Je voert niet alleen deze activiteiten uit, maar je vindt het ook leuk om interne processen te verbeteren en mee te denken om onze processen net weer een stapje soepeler te laten lopen. En als je iets ziet waar je direct een verschil kan maken, dan stroop jij je mouwen op en help je gelijk mee.

In het kort ben jij verantwoordelijk voor:

 • Het inkoopproces en order administratie
 • Werkvoorbereiding van al onze producten
 • De verwerking van alle binnenkomende goederen
 • De administratieve verwerking van de inkoop
 • Voorraad beheer en verwerking hiervan
 • Optimalisatie in de inkoop- en werkvoorbereidingsprocessen

Ben jij ons werkvoorbereider talent?

 • Werkervaring met werkvoorbereiding, voorraadbeheer en inkopen
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring op HBO niveau. Het liefst als Werkvoorbereider of Inkoper met een technische achtergrond
 • Kennis van ERP systemen, bij voorkeur RidderIQ
 • Technische kennis van het tekenpakket Solid Works of soortgelijk pakket
 • Sterke administratieve kennis en plezier om dit te stroomlijnen
 • Communicatieve vaardigheden: je houdt van onderhandelen voor de beste inkoopprijs
 • Meedenken aan verbetering in processen maakt je vrolijk
 • Werken in de tuinbouwsector is voor jou niets nieuws

Waar kom je te werken:
We zijn gevestigd tussen de kassen van Maasdijk en werken met Westlandse mentaliteit; slim, praktisch en met opgestroopte mouwen. We houden van vernieuwing, een frisse blik en een open kijk op de wereld. Wij leren vooral door kennis te delen en goed samen te werken. We werken als snelgroeiend, high tech bedrijf aan de nieuwste producten, bij ons dus geen afgekaderde functies en gestructureerd procesbeschrijvingen, maar dat doen wat jij goed kan en waar wij allemaal blij van worden. We zijn een gezellig en hecht team, waar we hard werken met een door ons verzorgde lunch en waar de gezellige vrijdagmiddagborrel centraal staat (Al is deze nu wat op afstand).

Wacht niet langer en solliciteer!

Enthousiast? We ontvangen jouw sollicitatie graag! Mail je CV met motivatie naar of neem contact op met Esther Buitelaar 06-17176306. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Bekijk ook onze andere vacatures!