GearSense

data analyse van het gewas slimme sensoren nauwkeurige monitoring

Beeld analyse

Monitoring van dag tot dag

Beoordelen en detectie met AI

Met beeldanalyse en kunstmatige intelligentie

Sensor data

Data analyse van alle omgevingsfactoren van de plant

Plant ontwikkeling

Hoe groeit de plant, vrucht of bloem?

Realtime analyse van gewas Hoe snel groeit de plant van dag tot dag? Hoe ontwikkelt het kiemplantje zich? Hoeveel tomaten hangen aan de tros? Hoeveel knoppen telt mijn plant? Wat is de grootte van de vruchten?

Volg de groei van het gewas van dag tot dag. Monitor ontwikkelingen en analyseer in ons cloud-dashboard welke teeltstrategie je gaat toepassen.

1
2
3
4
5
1

Groei %

2

Lengte

3

Schade

4

Rot

5

Bloemetje

GearSense als digitale teeltadviseur

Wat GearSense uniek maakt? De combinatie tussen het gebruik van beeldopnames en sensoren – om het product – zoals een tomaat, komkommer, paprika, maar ook Chrysant, gerbera of roos – van a tot z te monitoren. Op beeld zie je de groei van dag tot dag en het gedrag van de plant in reactie op veranderende omgevingsfactoren, zoals het klimaat in de kas en de omstandigheden rondom de plant.

De plant, vrucht of bloem is zelf de sensor die ons verteld of hij goed groeit. Of hij de juiste hoeveelheid water of voeding heeft krijgt … én of hij zich nog fijn voelt bij de ingestelde temperatuur. Het product vertelt iets over zijn eigen leven en zo analyseren we van dag tot dag hoe het leven nog beter kan worden.

Meten = weten… en door de meetdata te koppelen aan uw eigen analysetools of te mappen op uw groeimodel, kun je de ontwikkeling van de plant steeds verder optimaliseren. Met beeldanalyse en kunstmatige intelligentie detecteren, meten en beoordelen we de ontwikkeling van het product van dag tot dag en rapporteren we over periodes over de groei en ontwikkeling.

GearSense. Inzicht in de teelt.

Volg de groei van het gewas van dag tot dag. Monitor ontwikkelingen en analyseer in ons cloud dashboard welke teeltstrategie je gaat toepassen.

  • Beeld-en data analyse van dag tot dag
  • Sensordata: PAR, temperatuur, RV, EC, bodemvocht en -temperatuur
  • Gewasontwikkeling
  • Groeistadia van dag tot dag
  • Aantal knoppen/bloemen/vruchten

Wat bepaalt de kwaliteit van je product? Wij analyseren niet de omgeving, maar kijken naar de plant… want wij begrijpen tuinbouw en weten data om te zetten naar heldere informatie. Met die informatie wordt telen makkelijker en beter. Want alleen de beste kwaliteit is onze drive.

Nieuwsgierig geworden? Deze klanten gingen je al voor. Maak voor meer informatie een afspraak met Simone!

Data export en koppelingen

Gearbox API

Exporteer je de data liever naar een eigen pakket of omgeving, dan kan dat met de Gearbox API. Overal toegang tot de meest actuele data van de groei van de plant.

LetsGrow.com Koppeling

Natuurlijk koppelt GearSense direct met LetsGrow.com om alle teelt- en gewasinformatie op één plek te analyseren en beoordelen.