GEARSTATION

HÉT SLIMME WERKSTATION

Doos

bv. tomaten in een 5 kilo doos

Punnet of schaal

bv. druiven in een punnet

Krat

bv. tomaten in een krat of controle van het fust

GearStation: Hét slimme werkstation

Het oogsten en verpakken vraagt denkvermogen en kennis van de medewerker tijdens het verwerkingsproces dat op basis van QC-steekproeven gecontroleerd wordt. Hoewel iedereen zijn uiterste best doet, blijft het mensenwerk en gevoelig voor interpretatie. Overweeg je dit te automatiseren? De GearStation zorgt voor een 100% in-line kwaliteitsinspectie op het geleverde werk van mens en machine.  

Hoe de GearStation werkt? 

Met behulp van de nieuwste cameratechnieken en kunstmatige intelligentie (AI) wordt voorkomen dat er, direct na de oogst- en bewerkingshandeling, toch verkeerd product bij je klant eindigt. De kwaliteitsstandaard voor deze beoordeling bepaal je zelf via de gebruiksvriendelijke bedieningsinterface. Elk kwaliteitsverschijnsel kan apart worden ingesteld. 

Via het uitgebreide rapportage dashboard kan realtime de kwaliteit per verschijnsel, batch en leverancier worden gemonitord. Dit geeft feitelijke en objectieve input voor het inwerken en verbeteren van medewerkers, het beoordelen van leveranciers maar ook vroegtijdige detectie van ziekte en plagen.  

Welke producten beoordeelt de GearStation?

Met de GearStation beoordelen we verpakte groenten, fruit en bloemen op schaal, in de punnet, in de doos, een krat of emmer en is de GearStation ook in te zetten voor het beoordelen van gereinigde lege fusten. Denk onder andere aan tomaten, komkommers, paprika’s, druiven, aardbeien, blauwe bessen, bramen, frambozen, avocado’s en steenfruit. Naast groenten en fruit beoordeeld de GearStation ook snijbloemen zoals rozen, gerbera’s, chrysanten, lelies en tulpen, los en in eindfust. 

Verlagen van risico’s

Slimme camera’s en AI zorgen voor 100% objectieve kwaliteitscontrole

Verhoog de leverbetrouwbaarheid

Kwalitatief verkeerde producten in drager of fust worden uitgenomen

Korte terugverdientijd

Bespaart in veel gevallen minimaal 1 FTE aan arbeidskosten

Realtime inzicht

Overzichtelijke rapportages voor inzage in de prestatie per medewerker en leverancier