Succes maker

Wij zoeken een succesmaker

Een zelfstandige, analytische aanpakker die met onze klanten het gebruik van onze producten tot een succes maakt

 

Over ons

Met Gearbox producten hebben onze klanten een digitale keurmeester die kwaliteitskeuringen doet, realtime monitoring in de kas of een optimaal gerobotiseerd inpaksysteem. Al die nieuwe technieken geven natuurlijk ook veel vragen, bijvoorbeeld over hoe klanten hun processen optimaal kunnen inrichten, hoe ze onze producten slim inzetten als ´nieuwe digitale collega´s´ en wat ze met de data kunnen om hun productie te optimaliseren, verbeteren of versnellen.

Wie zijn wij

Wij zoeken een praktische customer succes manager die onze klanten helpt onze producten in hun bedrijf (van kweker en veredelaar tot distributiecentrum) tot een succes te maken. Jij begeleidt de afdeling kwaliteit, verpakking of productie met het inwerken van deze nieuwe digitale collega´s, zodat zij er geen omkijken naar hebben. Je snapt de klant en ziet waar kansen liggen, maar je staat ook stevig genoeg in jouw schoenen om aan te geven wat er voor nodig is om de verbetering tot een succes te maken.

De ene dag sta je in een kas of verpakkingscentrum om de beelden en data met de klant te bespreken en zelf te zien of alles goed werkt. Het andere moment werk je op ons kantoor in Maasdijk om de software configuratie van de kwaliteitskeuring af te stellen en om de data zo te analyseren dat de klant er alles uit kan halen wat hij zoekt. Het uitpluizen van grote hoeveelheden beelden en data (veelal groenten & bloemen) om het ideale verband voor de klant te ontdekken, vind jij fascinerend. Je adviseert de klant graag hoe hij met jouw analyse nog meer successen haalt.  Vind jij deze combinatie van technische innovatie, data analyse en het bezoeken van klanten in de AgriFood Sector interessant? Dan kan jij zomaar degene zijn die ons team komt versterken!

Wat denken we dat jij nodig hebt:

  • Om zelfstandig te werken verwachten wij dat je minstens 3 jaar relevante werkervaring nodig hebt op HBO niveau
  • Heel veel zin om klanten te begeleiden bij vragen, wensen en nieuwe situaties
  • Projecten van start tot finish tot een succes maken, geeft jouw energie
  • Je staat stevig in jouw schoenen en bent oplossingsgericht
  • Werken in de tuinbouw is voor jou niets nieuws, je wordt blij van groente, bloemen en planten
  • Je pakt nieuwe kansen graag aan met opgestroopte mouwen, herkent commerciële kansen en activeert jouw collega’s om hierop in te spelen
  • Je hebt affiniteit met software en beheerst daarvoor de Engelse taal
  • Je vindt het leuk om zo in de auto of de fiets te springen om die ene specifieke vraag van de klant te beantwoorden.
  • Je weet nooit wanneer er een vraag komt, dus minimaal 24 uur per week werken is wel zo prettig.

Waar kom je te werken

We zijn gevestigd tussen de kassen van Maasdijk en werken met Westlandse mentaliteit; slim, praktisch en met opgestroopte mouwen. We houden van vernieuwing, een frisse blik en door samen te werken en kennis te delen. We werken aan de nieuwste producten, dus geen afgekaderde functies en gestructureerde procesbeschrijvingen, maar doe wat jij goed kan en waar wij allemaal blij van worden. We zijn een gezellig en hecht team, waar we hard werken maar ook goed lunchen en houden van een gezellige vrijdagmiddagborrel.

Ben jij degene die we zoeken?

Ben jij dit? Mail dan jouw CV met motivatie naar

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Bekijk ook onze andere vacatures!