Gearbox verlengt partnerschap met Tomatoworld

Gearbox heeft haar partnerschap met Tomatoworld verlengt. Tomatoworld is trots met Gearbox als partner. Gearbox draagt bij aan digitalisering en robotisering in de tuinbouw met hun slimme digitale oplossingen die telers extra handjes geeft.

Tomatoworld is een informatie- en educatiecentrum in Westland dat uitdrukking geeft aan de grote waarde van de Nederlandse glastuinbouwsector, haar wil versterken en toekomstbestendig maken en wil bijdragen aan de wereldvoedseluitdaging. Gearbox onderschrijft deze missie en wil hier graag met Tomatoworld en haar partners aan bijdragen.

Met het partnerschap wil Gearbox laten zien dat het gebruik van high-tech oplossingen niet alleen iets is voor de toekomst maar dat je nu al kunt starten met slimmer werken. Met behulp van slimme software (AI), vaste en mobiele camera’s in de kas en schuur en vergaande digitalisering van kwaliteit maakt het bedrijf optimaal data gedreven telen mogelijk. Door de samenwerking binnen Tomatoworld brengen ze dat ook in de praktijk. Zo zet Gearbox in het fieldlab van Tomatoworld het product GearSense in om op een professionele manier groeidata vast te leggen en laten ze in de presentatieruimte hun post-harvest oplossingen zien.

Lees het artikel op GroentenNieuws