Spelen met Robots

In Kas Magazine van december 2021 vertellen Sjoerd van Dijk en Joris Kuiper waarom zij hun werk bij Gearbox zo leuk vinden.

Benieuwd naar het hele interview? Klik hier.

 

Gearbox gaat straks het nieuwe jaar in met een team van 30 medewerkers. Dat is een flinke groei ten opzichte van een jaar geleden. En ook in 2022 verwacht oprichter en CEO Simone Keijzer op gelijke voet verder door te groeien. “Bij Gearbox omarmen we innovatie en vernieuwing. Er zijn voldoende uitdagingen in de tuinbouwsector: ieder gewas of variëteit heeft zijn eigen bijzonderheden. Wij werken in een hightech omge-ving en hebben een passie voor techniek. Dat maakt dat we uitdagingen van klanten ook echt met elkaar kun-nen oplossen. Met de nieuwste technieken en door altijd te zoeken naar een manier om het nog beter te doen.” De toepassing van techniek kan volgens Simone niet zonder de juiste mensen. En dus wordt voortdurend gezocht naar nieuwe collega’s die iets aan het bedrijf kunnen toevoegen. “Wat typisch is aan Gearbox? We kennen weinig hiërarchie en denken niet in hokjes. Bij projecten werken we samen vanuit multidisciplinaire teams. Wij willen graag werken met het beste team dat er is. Daarom besteden we veel aandacht aan de orga-nisatie als geheel, de samenwerking met elkaar en onze cultuur.”

Ons frisse blik bewaken

Bij Gearbox houden ze van vernieuwing, een frisse blik en een open kijken op de wereld, geeft Simone aan.
“Daarvoor krijgt iedereen binnen het bedrijf de ruimte om nieuwe initiatieven en ideeën aan te dragen. Of je nu een week, maand of een jaar bij ons werkt, daar staan we altijd voor open. En heb je een opleiding of training nodig om jouw idee verder uit te werken? Doen! Met inzet, enthousiasme en energie maken we van Gearbox een succes, waardoor we steeds meer klanten blij kun-nen maken met nieuwe digitale medewerkers die helpen om de tuinbouw slimmer te maken.”