Vakbeurs en Congres – ZIE: de technologische industrie

Met plezier namen wij deel aan de “ZIE: de technologische industrie” Vakbeurs en Congres, een centrale ontmoetingsplek voor de technologische industrie in Zuid-Holland. Onze collega’s Ab en Daan deelden met veel plezier hun kennis en vertelden over onze innovatieve Gearbox machines.

Als jong en snelgroeiend bedrijf is het onze ambitie om de medewerkers van de toekomst te leveren aan kwekers, veredelaars en handelaren. We stelden graag onze Digitale Keurmeester, Teeltadviseur en Oogstassistenten aan hen voor, die door slimme camera’s en software met machine learning ondersteunen bij hun dagelijkse werkzaamheden op het gebied van automatisering, robotisering en digitalisering.

De “ZIE: de technologische industrie” Vakbeurs en Congres bood een inspirerende expo met 80 deelnemers, interessante innovaties en demo’s. Met ruim 800 bezoekers en gratis toegang was het een uitstekende gelegenheid om te netwerken en kennis te delen. Het inspirerende congresprogramma bood waardevolle inzichten en discussies over de technologische industrie in Zuid-Holland.

Bij Gearbox zijn we trots om bij te dragen aan de technologische innovaties en ontwikkelingen in Zuid-Holland en streven we ernaar om door te stappen naar de wereldtop op het gebied van innovatie en robotisering. We kijken uit naar toekomstige evenementen en de mogelijkheid om onze kennis en expertise te delen met de industrie.