Slimme camera’s
met praktische visie

Gearbox Vision. Slimmer dan een keurmeester.

1
2
3
4
5
Vision camera beelden
1

Glans uitgefilterd

2

Diameter

3

Kleur

4

Lichte beschadiging

5

Licht verdroogde kronen

Is er een toename in vraat op mijn tomaten? Waarom groeit mijn ene kiemplantje sneller dan de ander? Zit er Mycosphaerella in mijn komkommers?

Wij kennen geen gekke vragen. Onze camera’s en sensoren weten overal antwoord op. Samen met de ondernemer maken we de software ‘slim’. Slim genoeg om te ontdekken wat goed is en wat niet. Slim genoeg om te sorteren. Of kwaliteit te bewaken. Vanaf zaad, tot oogsten of vanuit het logistieke proces in de corridor of schuur.

HOE DOEN WE DAT?

De slimme camera’s en sensoren die we inzetten, zijn de ogen die de productkwaliteit bepalen. Of je nu als keurmeester wilt weten wat er met het product aan de hand – of gebeurd – is. Of dat je wilt sorteren, robotiseren, ingang- of uitgangscontrole doen of rapporteren… Het begint allemaal bij het kijken en beoordelen van het product. Je product is namelijk óók een sensor.
In combinatie met kunstmatige intelligentie en slimme sensoren breng je zo de kwaliteit van het product in kaart. Praktisch, betrouwbaar en veel gedetailleerder dan mensen.

Modulair bouwen aan eigen vision robots

We noemen het soms een High Tech bouwstenen, soms automatisering. Maar meestal een slimme robot met groene vingers. Want hoe noem je een innovatie die anders is dan elk ander systeem? Wij bouwen modulair. Zo blijft het proces snel, kosten draagbaar en het resultaat verbluffend.

De digitale keurmeester
GEARVISION

Realtime monitoring met
GEARSENSE