VIDEO | GearStation: Smart Workstation for Quality Control

Nieuwe GearStation Video met nieuwe klant cases over het gebruik van hét slimme QC Werkstation

De GearStation zorgt voor een 100% in-line kwaliteitsinspectie op het geleverde werk van mens en machine. Zo beoordelen we gereinigde lege fusten maar ook verpakte groenten, fruit en bloemen, zowel op een schaal, in de punnet als in het eindfust. Het kwaliteitsoordeel vergt nu denkvermogen en kennis van de medewerker tijdens het verwerkingsproces. Daarnaast vind QC-inspectie plaats op basis van steekproeven. Hoewel iedereen zijn uiterste best doet, blijft het mensenwerk en gevoelig voor interpretatie.

De GearStation biedt dan uitkomst. Met behulp van de nieuwste cameratechnieken en kunstmatige intelligentie (AI) wordt voorkomen dat er, direct na de bewerking, toch verkeerd product bij uw klant eindigt. De kwaliteitsstandaard voor deze beoordeling bepaald u zelf via de gebruiksvriendelijke bedieningsinterface. Elk kwaliteitsverschijnsel kan apart ingesteld worden.

Via het uitgebreide rapportage dashboard kan real-time de kwaliteit per verschijnsel, batch en leverancier worden gemonitord. Dit geeft feitelijke en objectieve input voor het inwerken van medewerkers, het beoordelen van leveranciers maar ook vroegtijdige detectie van ziekte en plagen. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om het kwalitatief verkeerde product uit te nemen. Door dit product opnieuw aan te bieden bij de verpakmedewerker treed een zelflerend verbeter proces in gang en gaat het verkeerde product niet verloren.

More information about the GearStation