Innovatiekaart GearVision

Wij staan op de innovatiekaart met GearVision

Naast bloemen, groenten en fruit is innovatie een belangrijk exportproduct van het Westland. In een voortdurend veranderend klimaat is de kennis over duurzaam telen en ondernemen goud waard. Het enige nadeel: de innovaties zijn verspreid over een groot gebied en niet altijd even zichtbaar. Lastig om op deze manier de innovatie kennis met de wereld te laten maken…

Daar is de innovatiekaart

Hier helpt de innovatiekaart bij! Gemeente Westland heeft een innovatiekaart gebouwd, een visuele weergave van een tuingebied waarin de gebruiker innovaties kan vinden en ontdekken. Elke innovatie heeft een plek gekregen in de kaart.

Maak kennis met GearVision

Ook GearVision heeft een mooie plek gekregen. Je vindt GearVision bij ‘Robotics’ onder het subitem ‘Quality control’. Met GearVision wordt de kas voorzien van sensoren en camera’s. De camera’s en sensoren zijn de ogen die de productkwaliteit kunnen bepalen, de sortering of de ingang- en uitgangscontrole kunnen bewaken. In combinatie met kunstmatige intelligentie en slimme sensoren wordt zo de kwaliteit van het product in kaart gebracht. Praktisch, betrouwbaar en gedetailleerd.

Bekijk ons op de innovatiekaart >

Innovatiekaart GearVision