Innoveren doe je samen

Wij geloven in producten die samenwerken met de gebruiker, in plaats van een gebruiker die zich moet aanpassen aan een product. Om te ontdekken wat handig, nuttig of wenselijk is, is samenwerken en testen essentieel.

Bij Gearbox bedenken, ontwerpen en maken we slimme producten voor en met onze klanten. Hierbij leren we van elkaar en komen we steeds tot nieuwe inzichten.

#1 KICKSTART

Dé creatieve start van een nieuw project. We gaan samen op ontdekkingstocht want ieder product is anders. We brengen kansen en uitdagingen in kaart om tot een realistisch ‘proof of concept’ te komen. Dit gaan we op praktische wijze door ontwikkelen. Én we maken het!

#2 DOEN & MAKEN

Van concept ontwerp, mechanisch engineering, robotics tot interface ontwerp, we maken graag samen slimme producten. We stellen kritische vragen en onze handige mensen realiseren in korte tijd een werkend een prototype.
Nog dit jaar.

#3 BEGELEIDING

Een nieuwe collega heeft begeleiding nodig en gaat af en toe op cursus om iets nieuws te leren. Wij blijven onze klanten ook na oplevering van de nieuwe High Tech collega ondersteunen. Elke innovatie kent sensoren en gebruiksvriendelijke, zelflerende software en kan gegevens analyseren en presenteren. Onze producten zijn modulair. Indien gewenst creëren we met nieuwe inzichten stap voor stap uitbreiding op de innovatie.

SLIMME INNOVATIES MAAK JE SAMEN

De kickstart is met het hele team… Het Gearboxteam én het klantteam. Want creëren en waardevolle oplossingen bedenken… Dat doen we samen!

VISION OPLOSSINGEN

Slimme camera’s
met praktische visie

SLIMME
SOFTWARE

Kunstmatige intelligentie
maakt van slimme software je collega

ROBOTICS & AUTOMATION

Efficiënt werken met Smart Industry,
Big Data en Robotisering

ENGINEERING & DESIGN

Nieuwe innovaties hebben persoonlijke aandacht nodig