Nieuwe innovaties hebben
persoonlijke aandacht nodig

Gearbox design. Een werkbaar idee.

Gearbox

Ik heb een goed idee, maar hoe maak ik het? De kwaliteit van mijn product moet 100% goed zijn. Hoe bewijs ik dat? Hoe kan ik efficiënter werken door te robotiseren?

Als Westlands R&D bureau zijn we doeners, makers, ontdekkers en denkers. Maar ook engineers, designers, onderzoekers en analisten. Nee. Niet allemaal in 1 persoon. Daarvoor hebben we een team van denkers en doeners. Samen met de klant optimaliseren we werkprocessen en visualiseren we groeiprocessen. Van concept tot het daadwerkelijke product en daarna. Daarin zijn wij uniek.

Waar begin je?

Je begint bij het product. Je product is de sensor en vanuit daar gaan we met bouwstenen bouwen aan de oplossing. We gaan samen op ontdekkingstocht want ieder product is anders. We brengen kansen en uitdagingen in kaart om tot een realistisch ‘proof of concept’ te komen, om vervolgens het product ook daadwerkelijk te realiseren.

Dit doen we met Westlandse mentaliteit: slim, praktisch en met opgestroopte mouwen. We werken graag samen met onze klanten om gezamenlijk het beste resultaat neer te zetten.

GEARBOX WERELD

Wij voelen ons, net als onze klanten, het meeste thuis in een kwekerij en volgen het product tussen alle processen die plaatsvinden van zaadje tot schuurdeur. Innovaties maken we op alle fronten, praktisch en doeltreffend.
1
1

VEREDELING

De digitale keurmeester
GEARVISION

Realtime monitoring met
GEARSENSE