Blije Klanten Manager bij Gearbox Innovations

Hallo Blije Klanten Manager van Gearbox!

Als kleine jongen liep Ab al op de kwekerij van zijn ouders. Hoe mooi is het dat zijn passie voor de tuinbouwsector er nog steeds volop is! In het weekend lekker wielrennen door de omgeving, doordeweeks aan de slag bij Gearbox als onze Blije Klanten Manager. Ben jij Ab nog niet tegengekomen? Geen probleem! Wij stellen hem alvast aan je voor.

Bij Gearbox is elke dag anders. Wij blijven ons verbeteren om een zo optimaal mogelijk product te leveren. Ab gaat het team op verschillende gebieden aanvullen. Zo gaat hij onder andere aan de slag met de businesscases van de innovaties, doet hij sales pitches en laat hij telers, veredelaars en toeleveranciers voor de tuinbouw kennis maken met de innovaties van Gearbox. Leuk, want hierdoor zie jij de ideeën gelijk voor je. Ab: “De afgelopen weken heb ik al met diverse klanten kennis gemaakt. Hier ga ik de komende periode mee door. Ik vind het belangrijk om in contact te zijn met onze klanten en te luisteren naar de wensen en behoeften die er zijn om die vervolgens om te zetten in de collega’s van de toekomst!”

Natuurlijk is het super leuk om bij Gearbox te werken, maar wat vindt Ab er eigenlijk van? Ab: “Gearbox heeft een gezellig en gemotiveerd team. Er zijn veel goede ideeën die telers, veredelaars en toeleveranciers voor de tuinbouw de komende jaren zeker verder gaan helpen. Daarnaast biedt Gearbox veel mogelijkheden. Je kunt echt alles uit je functie halen. Mijn ambitie is vooral gericht op sales, maar ook andere dingen binnen het bedrijf vind ik leuk om op te pakken.”

Met Ab halen wij weer een echte ‘Westlander’ naar binnen. Ab is opgegroeid in ’s-Gravenzande, tussen de Amaryllissen van zijn ouders. Vanuit daar is hij gaan studeren aan de Technische Hogeschool van Rijswijk en is vervolgens bij een bekende buisrailwagen fabrikant terechtgekomen. Voordat hij gevraagd werd om bij ons te werken heeft Ab zijn kennis uitgebreid met een sales functie bij een leverancier van logistieke systemen voor de FMCG-industrie. Wij zijn blij dat hij nu weer helemaal terug is in de tuinbouw.

De komende periode gaat Ab zijn functie ontdekken en daar verder invulling aangeven. Dat afgewisseld met een sportief potje Fit Combat, er op uit met zijn vriendin of gewoon een biertje met vrienden.

Heb je zelf nog een vraag aan Ab? Goed om te weten dat je Ab altijd mag bellen!

Welkom in het team Ab!