Fruit Logistica Gearbox

Team Gearbox op Fruit Logistica

Op 6, 7 en 8 februari vond de Fruit Logistica plaats in Berlijn en ook Gearbox Innovations was hier aanwezig. Tijdens de beurs hebben we de bezoekers kennis laten maken dé nieuwe collega voor de groente- en fruitsector: GearVision, de digitale keurmeester! Het was een goede beurs met veel enthousiaste reacties.

Klantspecifieke productrecepten

Tijdens de beurs gaven wij een presentatie over hoe wij de kwaliteit van groenten kwantificeren volgens ‘klantspecifieke productrecepten’. Bedrijven die eigen merknamen hanteren ontwikkelen hierbij ook een eigen kwaliteitstandaard. Maak dit meetbaar naar betrouwbare data door te digitaliseren, gegevens in kaart te brengen, te detecteren en rapporteren. Met GearVision natuurlijk. Zo blijft waardevolle data beschikbaar voor ontwikkeling, teeltoptimalisatie en veredeling van nieuwe rassen.

Volop inspiratie

Op de Fruit Logistica waren veel klanten van Gearbox te vinden en ook het Westland was goed vertegenwoordigd, daar worden we blij van! We hebben deze dagen goed kunnen bijpraten met klanten, collega’s en vakgenoten. Ons team heeft weer veel inspiratie opgedaan. Kortom, een interessante en leuke beurs!

Fruit Logistica Gearbox Innovations

Leestips

Nieuwsgierig geworden naar GearVision en wil je graag meer inspiratie over innovaties in de AGF sector? Dan zijn de onderstaande artikelen zeker een aanrader om te lezen: