Gearbox Innovations

Gearbox Innovations inspireert toekomstige leiders in groenten

Al jaren worden tuinbouwmanagers vanuit de hele wereld verbonden met de kennis en technologie uit Nederland. Na een Pro Manager Mastercourse van twee weken zijn zij helemaal op de hoogte van de ontwikkelingen die in Nederland spelen. Deze keer lag de focus op (broeikas)groenten en inspireerde wij toekomstige leiders in groenten onder andere met onze GearVision en GearSense.

Onze bouwstenen

Samen met de deelnemers zijn wij naar een GearVision geweest voor een komkommerbeoordeling en hebben wij de GearSense in werking gezien. Met GearSense volg je de groei van het gewas van dag tot dag, monitor je ontwikkelingen en analyseer je in ons cloud-dashboard welke teeltstrategie je gaat toepassen. Onder het genot van een hapje en drankje gaven wij een presentatie van Gearbox Innovations. Wie zijn wij? Wat doen wij? Wat zijn onze bouwstenen? Wat doen onze producten? En wat is onze aanpak? Het was een leuke en inspirerende dag!

Pro Manager Mastercourse

De Pro Manager Mastercourse verwelkomt 15 inspirerende tuinbouwmanagers tussen de 25 en 40 jaar oud, die binnenkort een leidende rol spelen in de toekomstige ontwikkeling van plantaardige producties in hun land of regio. Dit natuurlijk op een innovatieve en duurzame manier.

Het programma

Gedurende twee weken focussen de deelnemers op de hedendaagse problemen en kansen in de tuinbouw. Er is alle mogelijkheid om kennis en ervaring met elkaar te delen. Alle deelnemers werken tijdens de Pro Manager Mastercourse aan de toekomstige strategie van hun bedrijf en presenteren de visie op de laatste dag van de cursus op de Fruit Logistica in Berlijn.

Zien wij je op de Fruit Logistica?